Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Baráti oldalak
 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2009.04.05. 16:56
2009.03.29. 23:31
Friss hozzászólások
 
Vicc
 
Linux Mint
Tartalom
 
Fórum
Fórumok : Mindenes topik : itt kezdjük? Fórumok: 
Témaindító hozzászólás
csavi

2009.04.06. 20:00 -

Mondtam már, hogy fire foxal jöttem véletlenül és van szerkesztő modul rendesen mint az explorerben?

[5-1]

csavi Előzmény | 2012.03.21. 10:18 - #5

Lehet, sőt biztos, hogy nem a türelmemről fogok egy idő után elhíresülni. Windows és benne az Explorer, na megér egy misét szerintem! Már a Microsoft fórumán is jeleztem, hogy kenjék a hajukra. Alapból a magyar MSN kezdőoldal jelenik meg a borzalmas és semmit mondó híreivel. Hogy ki kivel meg mikor? Na ez engem qvára nem érdekel, így átállítottam, hogy csak a Goolge legyen simán. Erre elkezd nekem dumálni, hogy az így nem jó. Na gondoltam nézzük a binget és az lett beállítva főoldalnak. De ugye az meg alapból angol, viszont be lehet állítani magyarra. De minden egyes frissítés vagy éppen gép újraindítás után megint angol lesz ráadásul mindig felrakja kereső sávhoz a javasolt helyeket. a javasolt helyek is egy két fillért nem érő linkcsoport olyan helyekkel amelyeket jobb nagy ívben elkerülni. Nos leírták a fórumban, hogy mit csináljak. Ráadásul az a fiatal mérnök, akivel már egyszer volt kapcsolatom amikor a jogtiszta gépet ők nem jogosnak vették. na megcsináltam amit nekem leírt a fórumban. A végeredmény? Tök cakumdettó ugyanúgy x@r az egész keresőjük. Tehát semmit sem lehet vele normálisan kezdeni. De ez csak a hab a tortán. Kezdek rájönni jó pár dologra amik igazán nem tetszenek. Azt hiszem nagyon érlelődik egy végleges rendszer váltás. Na nem kis hazánkban, hanem a masinánmon.


csavi Előzmény | 2011.09.23. 09:46 - #4

Na az előbb majdnem kidobtam a blogkezdeményt is a vendégeskönyvével együtt. Direkt a Chormeval mentem, hogy fordítson közben, mert ugye a legynagyobb "erősségem az angol tudásom"!  Na ez is kiidegel mindjárt, mert beállítoma Verdana-12 betűt és gondol egyet és mással kezdi írni. Na vissza a vendégkönyvenre, mert csak lestem, hogy beírtál és nem jelent meg???! na gondoltam állítgatok, de hiába is fordított a kereső, nem értettem és egyre inkább nem akarta befogni a gubóm, hogy mit és hol kell? Olyan hülyén van megfogalmazva a beállításoknál a szöveg, na meg nem is pontyos a fordítás, hogy a végén már össze-vissza volt állítgatva szokásom szerint. Talán most már jó lesz, legalább is remélem. A honlapon meg ugyan agyalok, de ráérek. Habár már amennyi kreditet meg beleöltem eddig a gébe, abból a telefonpízből már egy akár egy örökös tárhelyet is vehettem volna. Vagy csinálok egy saját szervert és oda nyomok fel egyet, habár az meg csak akkor van megjelenve ha a gépet békapcsolom. Na de jól van ez így most ahogy van. Na telefonálok egyet már házifősárkánynak, ez a főnököm felesleg, hogy ugyan lesz-é már fizetésem? Kéne már némi pénzmag, mert ifogytam tökre, azt meg, hogy üres a zsebem nem igen szeressem.


csavi Előzmény | 2011.09.23. 09:18 - #3

Na akkor, majd jövök ide, de most nagyon sürgős BubblaShoter játszmám van kialakulóban.


1luki9 Előzmény | 2011.02.27. 19:43 - #2

Hi!

Nem mondtad, most már tudom!

Gondoltam, felmelegítem már ezt a fórumot egy hsz-el mert lehet, hogy szeptemberben váltok, G-re!!!


csavi Előzmény | 2009.04.06. 20:00 - #1

Mondtam már, hogy fire foxal jöttem véletlenül és van szerkesztő modul rendesen mint az explorerben?


[5-1]

 
Pontyos idő
 
Műveim
 
Horgászat

Horgász oldal

 
Üzi fal
Dumaláda
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Naptár
2020. Május
HKSCPSV
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
<<   >>
 
Számláló
Indulás: 2007-01-05
 

Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról